Zákon príťažlivosti a pozitívne myslenie

Zákon Príťažlivosti - vedecky...

29.10.2009 15:38

O zákone príťažlivosti sa toho hovorí veľa - prakticky v každej knihe o pozítivnom myslení nájdete na každej stránke zmienku o ňom.

Mne trvalo dlhú dobu, kým som to pochopil, lebo som hľadal vedecké vysvetlenie - a keď už niečo potvrdí veda, nie je o čom pochybovať. Takže tu je vysvetlenie z pohľadu fyziky:

Zákon príťažlivosti, je vlastne zákon príťažlivosti atómov: podobné priťahuje podobné (Je to prírodný zákon ako je aj gravitačný zákon, čiže pôsobí či na to myslíme alebo nie) Ide o to, že celý vesmír sa skladá z atómov, elektrónov a molekúl v kt.je energia - energia je vo všetkom naokolo, všetko je energia, napr.aj naše telo je tiež z atomov a energie.

Takisto je vedecky dokázané, že naše myšlienky majú energiu - a vibrujú na určitej úrovni /podľa našej nálady a pocitov/.

Keď myslíte na to, čo chcete a vysielate na tejto frekvencii, spôsobujete, že energia toho, čo chcete, vibruje na rovnakej frekvencii, a tak ju k sebe priťahujete. V podstate našimi myšlienkami a pocitmi meníme vybráciu energie atómov toho čo chceme (nech je to čokoľvek - zážitky, ľudia, majetok) a spôsobujeme, že energia vibruje podľa nás a k nám - priťahujeme ju.

A tu sa dostávame k jadru: podobné priťahuje podobné, čo znamená, že myšlienky a ich energia vyprodukovaná našou mysľou v podobe elektrónov priťahuje podobné elektróny a tieto elektróny tvoria atómy. Atómy sú opäť podľa zákona príťažlivosti priťahované k sebe a vytvárajú molekuly. Molekuly nadobúdajú nakoniec konkrétnu podobu - stávajú sa hmotné, zhmotnia sa a preto je zákon príťažlivosti tvorivou silou celého vesmíru.

Veľmi zaujímavý bol test, ktorý urobil vedec - kvantový fyzik Ervin Laszlo (autor knihy Veda a akašické pole)na bývalých vojakoch - odobral im biele krvinky, napojil ich na prístroj, ktorý sníma vibrácie - podobný prístroj ako je detektor lži. Potom vojakov súčasne napojil na ten istý prístroj - ale 10-20 km od toho, kde boli ich biele krvinky a pustil im sériu snímok.

Čo sa stalo?

Ako snímky išli a boli na nich obyčajné obrázky, zrazu sa tam zjavili zábery z vojny vo Vietname a vtedy ihlica na prístroji na ktorom bol vojak pripojený výrazne vyskočila - a v tom istom okamiho sa to isté stalo aj na prístrojoch s bielimi krvinkami vojakov vzdialenými 20km. To potvrdzuje jediné - myšlienka má väčšiu silu ako čokoľvek čo si dokážeme predstaviť a je rýchlejšia ako rýchlosť svetla. Všetko je energia a my všetci sme prepojení - VŠETKO JE JEDNO.

 

 

 

© 2009 Všetky práva vyhradené.

Tvorba web stránok zdarmaWebnode

the secret - zákon príťažlivosti - pozitívne myslenie