Zákon príťažlivosti a pozitívne myslenie

O ČOM to JE? Ako to funguje

O čom je a ako funguje "Tajomstvo" resp.Zákon príťažlivosti

Každý z nás rozmýšla nad tým, ako sa mať lepšie - v podstate ide o rast a rozvoj...všetko v prírode rastie a rozvíja sa - stromy, tráva, kvety, zvieratá - a úplne bez námahy. Väčšina však za tým hľadá vedu a zložité veci, pritom keď si prečítate zopár riadkov na tejto stránke, zistíte, že všetko - úplne všetko si do života môžete jednoducho pritiahnuť sami - veď to ste robili aj doteraz, len ste o tom nevedeli...

Funguje "to" na 100% .

Každý deň si doprajte chvíľku na to, aby ste zavreli oči a relaxovali. Pritom si predstavujte to, že "žijete svoj sen", čiže už máte všetko to, po čom ste túžili. Je to fantastický pocit a keď to viete ozaj precítiť, potom sa tam aj čoskoro dostanete. Odporúčam článok v magazíne Pozitívne myslenie od Miroslava Zaťka - Zošiť snov.

Napíšte si tam ozaj všetko čo chcete a nerozmýšlajte hlavne nad spôsobom, ako to dosiahnete. "Ako" prenechajte na vyššiu moc, Vy sa sústreďte iba na konečný výsledok. V podstate, ja vnímam "ako" ako jednu veľkú bariéru a kaluž pochybností, stenu ktorá sa mi stavia do cesty, preto som ju dávnejšie celú rozbil veľkým kladivom...V mysli treba mať iba konečný výsledok, cesta sa ukáže sama, dvera sa otvoria, takže sa nechajte viesť...

Je to napríklad ako s lyžovaním: keď vídete hore na strmý kopec a pozriem dolu, nerozmýšlate nad každou otočkou, každým kopčekom, každým zabrzdením, proste sa pustíte dolu a dorazíte do cieľa. Ak by sme si mali každý jeden krok premýšlať do detailov, v živote by sme sa asi ani nepostavili z postele. A tak funguje zákon príťažlovosti - musíte mať cieľ - víziu a držať ju v hlave, veriť tomu že to už máte a hlavne cítiť to a ono sa to naozaj stane a zhmotní. Čas za ktorý sa to stane je len a len na Vás...

Nič viac v tom nie je, nič viac v tom nehľadajte - iba si predstavujte a precíťte to, čo chcete dosiahnuť a ono to príde ku Vám samo.

Diskusná téma: Ako to funguje

Dátum 05.11.2011
Vložil daniela
Titulok Re:Re:postreh

suhlasim s tebou aj mne sa to podarilo uz viac krat....vsetko ide ked sa chce

Dátum 24.03.2013
Vložil MARTINKOVA MAGDALENA
Titulok Re:postreh

Ahoj v tom je pravda!Mam priblizne skusenosti ale to este o takych temach sa nevedelo.To bolo v rokoch 1970-1981. V prvych rokoch prva laska ale to bolo asi jednostranne cosomsi vtedy nepripustala ako naivna zalubena baba.Ked som nanho myslela tak sa ozval po telefone.ako telepatia. NO TRVALO TO ASI ROK AJ POL.JA SOM ROZCHOD TAZKO ZNASALA. A TERAZ MAM MANZELA TIEZ SOM PO NOM VELMI TUZILA BOLA TO VELMI SILNA TUZBA AJ OBOJSTRANNA ZELALA SOM SI HO ON TAK ISTO TELEPATICKY REAGOVAL.VZNIKLO MANZ.ALE TO SMIE BYT LEN OBOJSTRANNA TUZBA NAVZAJOM.BYVAM V BA A TY???TERAZ SME SPOLU 31ROKOV ALE PRESLO MNOHO SPOLOCNYCH KRIZ!!!!!

Dátum 05.01.2011
Vložil Monulka
Titulok problem

Majka a Stella, slečny aj ja prežívam niečo podobne ako vy. Môj priateľ sa so mnou rozišiel cca pred pol rokom. Nie som si istá, či si za to nemôžem sama, pretože keď sme ešte spolu boli a trochu ma to nudilo, tak som si predstavovala aké by to bolo keby sa na určitý čas rozídeme aby sme obaja pochopili ako jeden druhého potrebujeme. Nikdy by som nečakala, že práve on to ukončí, čo ma veľmi zranilo a bolí to dodnes, pretože ho veľmi milujem a neviem si pri sebe predstaviť iného Janíčka. Jedno však môžem povedať, odkedy nie sme spolu, stále cítim, že sa ešte ku mne vráti, neviem popísať ten pocit ale proste niečo vo mne hovorí, že my dvaja sme si súdení, že sme sa jeden pre druhého narodili a že takto to neskončí. Práve preto sa snažím sústrediť na to po čom naozaj túžim, i keď je to niekedy naozaj veľmi ťažké hlavne vtedy keď začínam mať obavy ako to všetko dopadne....ale VERÍM, že i keď zrovna nejaké zázraky mojej situácie nieje vidno, že všetko sa pripravuje za oponou tak, aby každí detail usadil na svoje miesto a doladil sa tak celkový vytúžený výsledok.
Prajem všetkým veľa sily a trpezlivosti :)

Dátum 22.12.2011
Vložil Martina
Titulok Re:problem

prajem ti to moc...si moc inteligentna a myslim,ye vies co a ako robis a ako mas robit...

Dátum 28.11.2010
Vložil sunflower
Titulok myseľ

ahojte,toto cele je o zmene myslenia,prave toto je to najtazsie...knihu The Secret som zhltla za dva dni,aj film je vyborny,nieco funguje,nieco nie - asi nie som dostatocne trpezliva :) , postupne si dokupujem ostatne tituly y tejto serie knih.Zelam vsetkym vela vela trpezlivosti.

Dátum 06.01.2011
Vložil Miki
Titulok Re:myseľ

Ahoj Sunflower,

ja som The Secret precital za 1 den...neskor som zistil, ze to nie je kniha na 1 den - venuj 1 kapitole aspon 3 dni, premyslal nad nou, uvedom si co tam je napisane a co to v skutocnosti znamena - Rhonda ani ziadny iny spisovatel do 1 knihy nenapise vsetko co chce, lebo by na to bolo treba asi 1000 stran /Biblia/.A hlavne - je podstatne aplikovat to co hovoria...az potom idu zmeny v zivote a ten moj sa zmenil uplne na 1000%

Dátum 06.09.2010
Vložil mela
Titulok citová apatia

napísala som si svoj vlastný román-vysnívaný život, ideál vysnívaného partnera.. ale je tu jedna chybička- neviem to precítiť...všetky tie veci chcem, ale je strašne ťažké sa do toho deň čo deň vžívať, keď vám je psychicky stále na H...zákon funguje na 100 %, to nepoperiam, keď sa cítim skvele, dejú sa mi priam zázraky ! Teda tí, ktorí sa cítia každý deň fajn, to majú vyhraté, lebo podstatou toho celého je cítiť sa super celkovo a cítiť sa super aj v súlade s tým,čo chceme.

Dátum 01.09.2010
Vložil Casia
Titulok tajomstvo

Riško..tvoje slová mi dodali silu a vieru, že tajomstvo aj v mojom prípade bude fungovať..Kedysi som bola asi najväčší pesimista na svete, všetko som videla len z tej horšej stránky a radšej som si nič nepriala, lebo ako som si to sama zdôvodňovala "aspoň nebudem sklamaná keď sa to nesplní"..ale dostala sa mi do rúk táto úžasná knižka a ja verím, že sa môj život zmení k lepšiemu..už len to považujem za veľký zázrak, že nevidím všetko len čierne :)
Majka a Stella..mám podobný problém..dala by som čokoľvek za to, aby som bola s jednou určitou osobou, ktorú z celého srdca milujem..
Budem to teda skúšať ďalej aj ja a verím, že sa mi to podarí..

Dátum 12.08.2010
Vložil snac
Titulok the secret

no videl som film ale ak by my dakto to ešte vysvetlil tak to budem nesmierne rád snac@azet.sk diky

Dátum 09.08.2010
Vložil Alena
Titulok tvorivá imaginácia

Ahojte, posledný mesiac praktizujem tvorivú vizualizáciu, mám také skúsenosti, že čím viac sa snažím,a je v tom viac námahy, tým naberajú niektoré veci, kt. si želám, skôr opačný efekt. priťahujem postupne jednu osobu, ale výsledok zatiaľ nie je taký ako som očakávala..asi to chce viac spontánnosti a uvoľnenia..problém je,že neviem dokedy a ako dlho sa mám na nejakú vec koncentrovať, kým ju dosiahnem. mesiac, dva,rok..? kedy budem cítiť, že teraz je ten správny moment prestať a jednoducho "to vyslať do vesmíru", vypustiť na istý čas z hlavy a tváriť sa,že to už jednoducho mám..?
a ešte by som chcela vedieť, či sa môžem sústrediť zároveň na dve veci, ktoré chcem dosiahnuť, lebo obe chcem naozajsilno a sú pre mňa rovnako dôležité..len horšie je,že jedna z tých vecí je časovo obmedzená..odpovie mi niekto, prosím? ďakujem vopred :)

 

© 2009 Všetky práva vyhradené.

Vytvorte si web zdarma!Webnode

the secret - zákon príťažlivosti - pozitívne myslenie